Over Ons

Camperhoeve De Bonterie

De naam ‘De Bonterie’ verwijst naar onze familienaam Bonte en naar het zwartbonte melkvee op onze boerderij (of ‘boerderie’ in het West-Vlaams).

De Bonterie is gelegen op een actief melkveebedrijf in het landelijke Keiem, deelgemeente van de boterstad Diksmuide, op een boogscheut van de Belgische kust. De lange dreef leidt uw camper naar een oase van rust, waar u kan parkeren tussen het melkvee dat graast in de nabijgelegen weides. Rondom het camperterrein liggen akkers waar gras, maïs, tarwe, bieten, … geteeld worden. Het ideale vertrekpunt dus voor prachtige wandel- of fietstochten! Op ongeveer 1km van de camperhoeve vindt u een dorpswinkel en een slager en op 5km een LPG-tankstation.

De Bonterie beschikt over 9 camperplaatsen van 6x10m, met eigen elektriciteit, Wi-Fi en tuintje met prachtig verzicht. Er zijn verharde rijstroken voorzien zodat het makkelijk parkeren is, zelfs in de winter. Centraal is er een lozingspunt voor grijs water en chemisch toilet, alsook een watertappunt en een afvalverzamelpunt. Elke camperplaats is voorzien van een houten steunpaal zodat elektrische fietsen eenvoudig kunnen opgeladen en vastgemaakt worden. Voor de kinderen is er een schommel en glijbaan.

Geniet u graag van een lekker ontbijt of van een heerlijke maaltijd? Surf dan vlug naar ‘In de buurt’ – ‘Eten en drinken’ en ontdek er alle mogelijkheden. 

Zin om te proeven van overheerlijke verse koemelk? Of geniet u liever van een Keiems kaasje, een streekbiertje, een aperitiefje, een potje hoeve-ijs of chocolademousse? Alles staat voor u klaar!

Camperhoeve De Bonterie - Het camperterrein
Scroll naar top