Over Ons

Camperhoeve De Bonterie

De naam ‘De Bonterie’ verwijst naar onze familienaam Bonte en naar het zwartbonte melkvee op onze boerderij (of ‘boerderie’ in het West-Vlaams).

De Bonterie is gelegen op een actief melkveebedrijf in het landelijke Keiem, deelgemeente van de boterstad Diksmuide, op een boogscheut van de Belgische kust. De lange dreef leidt uw camper naar een oase van rust, waar u kan parkeren tussen het melkvee dat graast in de nabijgelegen weides. Rondom het camperterrein liggen akkers waar gras, maïs, tarwe, bieten, … geteeld worden. Het ideale vertrekpunt dus voor prachtige wandel- of fietstochten! Op ongeveer 1km van de camperhoeve vindt u een dorpswinkel en een slager en op 5km een LPG-tankstation.

De Bonterie beschikt over camperplaatsen van 6x10m, met eigen elektriciteit, Wifi en tuintje met prachtig verzicht. Er zijn 9 verharde plaatsen voorzien zodat het makkelijk parkeren is, zelfs in de winter. Centraal is er een lozingspunt voor grijs water en chemisch toilet, alsook een watertappunt en een afvalverzamelpunt. Elke camperplaats is voorzien van een houten steunpaal zodat elektrische fietsen eenvoudig kunnen opgeladen en vastgemaakt worden. Voor de kinderen is er een zandbak, schommel en glijbaan.

Geniet u graag van een lekker ontbijt of van een heerlijke maaltijd? Surf dan vlug naar ‘In de buurt – Eten en drinken’ en ontdek er alle mogelijkheden. 
Zin om te proeven van overheerlijke verse koemelk? Of geniet u liever van een Keiems kaasje, een streekbiertje, een aperitiefje, een potje hoeve-ijs of chocolademousse? Alles staat voor u klaar!

Aankomst is mogelijk na 13u, dank om dit te respecteren.
Bij aankomst meldt u zich aan in het infogebouw of telefonisch op +32 (0) 474 96 10 94. Vervolgens krijgt u van ons uw plaats toegewezen. 

Camperhoeve De Bonterie - Het camperterrein
Scroll naar top

Reservatieaanvraag

Wenst u een plaats te reserveren? Vul dan onderstaand formulier in.
Na ontvangst van uw aanvraag, kijken wij de beschikbaarheid zo snel mogelijk na.
Uw reservatie is pas definitief als u onze antwoordmail ontvangt op het door u opgegeven mailadres.
(Bekijk ook uw ongewenste mails eens, want heel uitzonderlijk komt de antwoordmail daarin terecht.)